Etele Pláza

Újbudán az Etele téren nyílhat meg Budapest új plázája. Az Etele Plaza nem csak a bevásárlásról szól majd.


A 250 kerékpár tárolására alkalmas tároló az ETELE Plaza.

Etele pláza. A most épülő Etele Plaza Magyarország harmadik legnagyobb 55 000 m 2-es bevásárló és szórakoztató központja lesz amely Újbudán Kelenföldön Budapest legnagyobb jelenleg is fejlesztés alatt álló intermodális közlekedési csomópontjában valósul meg. 1119 Budapest Hadak útja 1. Sep 17 at 100 AM UNK Sep 19 at 1100 AM UNK.

A fővárosban a Kelenföldön létrejött 300 millió eurós beruházásban a szerkezetépítést részben a Bayer Construct Zrt. A pláza beruházási értéke 300 millió euró a komplexum bérbe adható területe 55 ezer négyzetméter. Share this event with your friends.

Kerületében az Etele téren MTVABizományosi. Pláza és iroda épül a vasútállomás két oldalán. Jegyszedés pénztáros büfésFELADATOK Jegykezelés Pénztárgép kezelése Büfés jegypénztáros feladatok ellátásaFELTÉTEL Nappali.

CINEXT Etele mozi. We have designed a building with a unique exterior three floors and space for 180 business units. 11 Going 28 Interested.

Péntektől fogadja a vásárlókat az Etele Plaza a több mint 300 millió eurós 100 milliárd forint beruházásban épült bevásárló- és szórakoztatóközpont közölte az ingatlan fejlesztője a Futureal csütörtökön az MTI-vel. Az Etele Pláza alapkőletételén jártunk. Információs szolgálatunkon kívül az Etele Plaza minden.

Budapests largest multimodal transport hub is currently being built in Újbuda. A Kelenföldi pályaudvar a 4. Kivitelezte a pláza építéséhez a Peri teherhordó szerkezetet használták.

A pláza - közvetlen járatokkal - akár 10 perc alatt is elérhető a belvárosból a számos közlekedési lehetőségnek köszönhetően. Public Hosted by dm drogerie markt Magyarország. Etele Plaza nyitás 2021 infok itt.

Találkozzatok barátaitokkal vásároljatok vagy ebédeljetek együtt és éljetek át sok örömteli értékes pillanatot. A lehetőséget mi megteremtjük minden. Etele Plaza Etele Plaza is currently under construction and will be Hungarys third largest 55 000 m2 shopping and entertainment centre.

A Futureal-csoport legújabb kereskedelmi fejlesztése a főváros harmadik a budai oldalon pedig a legnagyobb bérbeadható területtel rendelkező bevásárló- és szórakoztatóközpontja. Etele Plaza bemutatkozása Az Etele Plaza fejlesztés alatt áll még nem nyitott meg Az Etele Plaza Budapest harmadik a Budai oldalon pedig a legnagyobb bevásárlóközpont. Elmondhatatlan örömmel és büszkeséggel írjuk ezeket a sorokat.

Célegyenesben vagyunk már tényleg csak néhány hét és. 18 év feletti diákok jelentkezését várjuk mozidolgozó pozícióra. Töltsd fel az ETELE-s kulacsod az ivóvíz pontjainkon.

Az Etele tér közvetlen közelében található pláza már építés alatt áll. Újabb plázával bővül Budapest a hatalmas komplexum nemcsak kínálata de különleges építészeti megoldásai miatt is a város éke lesz. 1200 0200 Life1 Fitness.

Újabb látványtervek a kelenföldi gigaprojektekről. Új pláza nyílik Budapesten mutatjuk mikor és hol. Hamarosan elkészül a Magyarország első okosplázájaként számon tartott Etele Plaza - derül ki az ingatlanfejlesztő Futureal csoport közleményéből.

Dm drogerie markt Magyarország. Számos szolgáltatással és élménnyel fűszerezzük meg a nálunk eltöltött időt. Beyond Visual Interactive Sales Engine for commercial real estate developers to sell off-plan properties easier and fasterContact us if you have any enquiri.

1350 Ftóra - új. Gyűjtsétek a pontokat és vigyétek haza a kreativitást. Dél-Budán még két pláza Allee Campona működik valamint egy francia mintára épült kereskedelmi központ a Savoya Park.

180 üzlete között megtalálhatóak a legnagyobb divatmárkák élelmiszer-áruházak éttermek kávézók és. A fejlesztő Futureal-csoport közleménye szerint megkapták a használatbavételi engedélyt így a bérlők már meg is kezdhetik üzleteik kialakítását. Az elmúlt év akadályait leküzdve hosszú évek előkészületei után elérkeztünk ahhoz a pillanathoz hogy hivatalosan is bejelenthetjük.

0530 2400 Autóbuszok parkolnak az Etele Pláza Buda legnagyobb üzleti- és szórakoztató komplexuma közelében a főváros XI. According to the design plans Etele. Üzletnyitás Etele Pláza.

Pénteken nyit Budapest legújabb plázája. A különleges megjelenésű háromszintes épületben 180 üzlet kap helyet. Utóbbi egészen más kategória így a Etele Plaza ezt a piacot nem zavarja míg a Campona és az Allee hosszabb távon gondban.

A bruttó 137 ezer négyzetméteres Etele Plaza a várakozások szerint naponta mintegy 40 ezer vásárlót vonz majd a fővárosból az agglomerációból és a közlekedési csomópontból könnyen elérhető vidéki városokból. ETELE PLAZA Buda legnagyobb bevásárló- és szórakoztatóközpontja. Dolgozz az újonnan nyíló Etele Pláza mozijában-Bér.

Hatalmas hitelből épül az új budai pláza fotók Az.


Merdeka Mall Buchan Shopping Mall Interior Shopping Mall Design Mall Design


Sengkang Grand Residences Mall Design Residences Wellness Design


Etele Plaza Interiors Budapest Shopping Mall Interior Commercial Interior Design Architecture


Az Etele Plaza Epitkezesen Jartam Elozo Heten Tobb Mint 180 Uzletes Okosplaza Epul Itt Rizsavi Tamas Felvetele Building Landmarks Travel


Pin By Luckyman On Zwp Mall Design Shopping Mall Interior Mall Facade


The Budapest One And The Etele Plaza Models On The Property Investment Forum 2019 Architecture Model Portfolio Investment Property


Architectural Visualization 3d Animation Frontop Mall Design Shopping Mall Design Architecture


Etele Plaza Interiors Budapest Interior Shop Interiors Decorating Sites


Shopping Mall Rendering From Silkroad Shopping Mall Design Shopping Mall Interior Mall Design


Gallery Of Shaoxing Ctc Mall Interior Design Atah 14 Shopping Mall Interior Mall Design Atrium Design


Etele Plaza Interiors Budapest Shopping Mall Design Shopping Mall Interior Mall Design


Etele Plaza Interiors Shopping Mall In Budapest Shopping Mall Interior Shopping Mall Design Shopping Mall


Etele Plaza Interiors Budapest Shopping Mall Interior Mall Design Commercial Interior Design


Laguarda Low Uniwalk Mall Design Shopping Mall Design Shopping Mall Architecture


Etele Plaza Budushee Short Film Film Plaza


Etele Plaza Budushee Paris Skyline City Photo Aerial



Etele Plaza Interiors Budapest Shopping Mall Interior Interior Mall Design


Hangyang Admiral City Mall Woods Bagot Shopping Mall Interior Shopping Mall Design Mall Facade

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel